Newest posts

Categories

 
 
Kontaktinfo:

Arbejdsmail:
helene@wdd.dk
wetdesignerdog@gmail.com

Privat mail:
heleneingerslev@gmail.com

Jeg træffes også på:
Skype: wetdesignerdog

Mobil:
+45 6169 7426
 

 

Bare fordi jeg kan!
 

New York

 
WDD red stroke
 

Bad Hair Day

07-10-2014 18:09
Hair Osh Jason
 
Jeg hørte engang til gruppen af totalt troløse frisørkunder, der skånselsløst shoppede rundt blandt de frisører, der lige havde tid den dag, jeg synes jeg havde tid til at blive klippet. Men de dage er overstået. Jeg har for nylig fundet MIN frisør, nemlig Martina, Cutting Edge, der både har den hyggeligste salon og har klippet mit hår, så jeg også selv kunne sætte det dagen efter OG dagen efter igen. Jeg er nu en glad frisørkunde, der fremadrettet vil bruge den samme frisør igen OG (måske) bestille tid i op til flere dage i forvejen.

Altså lige med undtagelse af i dag (mandag), hvor et nådesløst neonlys for få timer siden afslørede at mit hår på det mærkeligste over night var gået fra stadiet “det går nok lige at vente med at farve hår til jeg kommer hjem fra NYC” til “uarkkkk - alt for meget leverpostegsfarvet hår” – Skal farves nuuuu!

Han har hat på, min frisør. Jason hedder han og er fra Sydkorea. Salonen hedder Hair Osh og er “fundet” på min app Foursquare efter min egen logik - det skal være tæt på kontoret og de skal have tid lige nu.

Efter en “hårkonsultation” sidder jeg nu i frisørstolen og har fået plastic ørerbeskyttere på og det er absolut er plus, hvis man ser bort fra det komiske udseende. Jeg hader at få noget i ørene og vupti, nu undgår jeg at nogen fremmede skal til at vaske mine øre ren for farve. En ganske vidunderlig tanke.

Der er andre kunder i butikken - alle asiatiske med smukt, tykt, langt, kulsort hår. Jeg fatter ikke en brik af hvad der bliver sagt rundt omkring mig. Men smukke er de, når de rejser sig fra frisørstolen, så jeg har høje forventninger. Jeg når lige at tænke om de overhovedet har erfaring med almindelig tyndt leverpostegsfarvet hår, da Janson omhyggeligt smører hårfarve ud i mit hår imens hans håbefulde og meget lidt engelsktalende assistent, hopper og springer for ham (og mig). Påsmøringen foregår minutiøst og af flere omgange og jeg nyder opmærksomheden.

Minder mig i øvrigt om dengang jeg var i London og impulsivt, sammen med en meget kær kollega, gik til frisøren. Se det var en frisøroplevelse som længe blev husket. Ikke alene fik vi sublim hovedbundsmassage af to usædvanlige lækre mandlige frisører, serveret dejlig te/kaffe og chokolade. Klipningen var, som jeg husker det (eller gerne vil huske det) fantastisk. Finalen, eller antiklimax om man vil, kom dog da vi skulle betale. Vi havde jo spurgt om prisen først, men det var ikke “seventeen punds” (17£) men “seventy” (70£) der skulle betales - et helt afsindigt beløb dengang, så vi blev blege og lynhurtigt enige om at sidde op hele natten for frisuren kunne holde til næste dag også...

Nå, men jeg får vasket mit hår af assistenten, der tager øre-dutterne af og hælder vand i mine øre. Bare lidt. Men jeg siger ikke noget, for jeg synes at han i forvejen ser ud til at have haft lidt af en hård dag. Og så bliver jeg ellers føntørret af dem begge to på samme tid! Her kunne godt falde en lille lummer bemærkning - men det vil jeg naturligvis undlade at gøre. Blot konstarer at mit hår ser ud som om det er min egen naturlige hårfarvefarve. Det sidder perfekt med kun en anelse olie i. Jeg smiler stort! Er en glad frisørkunde og betaler 20% i tips. Nyder at håret falder blødt og smukt. Altså lige indtil jeg går ud på 32nd Street og får blæst det hele 180 grader rundt. Jeg griner overbærende af vinden og bevæger mig mod 28. Street og The Subway - Green Line Number 6 – Uptown - jeg er på vej hjem til mit hood, Harlem.

Category: New York

Comments

No comments

Write a comment

:

CAPTCHA Image

 
 
 
Hvorfor skal du
til New York?
 
Det spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange og svaret er ganske simpelt: Bare fordi jeg kan!

Velkommen til min blog om mit ophold i New York. Forhåbentlig kan jeg her løbende uddybe mit svar, blive klogere på mig selv og samtidig få udfordret min trang til at fortælle historier om stort og småt.

Mine historier starter for alvor mandag den 15. september, hvor jeg efter planen lander i New York sen aften og denne blog afsluttes når jeg flyver hjem (regner jeg da med) fredag den 17. oktober.

Du er velkommen til at skive en kommentar eller fx give mig en udfordring. Fx har jeg lovet en god ven at smage en Cherry Coke...

Jeg glæder mig til det hele!

Kærlig hilsen
Helene
Wet DesignerDog - Graphic Design | VAT number: 32920071 | Filmbyen 4, 5. sal, 8000 Aarhus C - Denmark | Phone: +45 6169 7426 | helene@wdd.dk